Betting tips 17/9, La Liga, Real Sociedad – Real Madrid, 1

Real Madrid

Real Madrid fikk ikke en god start på deres tittelforsvar, og dette er en for å matche hvor de virkelig kunne slippe flere poeng. Sociedad har så langt vært oppsiktsvekkende, gjort mål for moro, og det er verdifullt å finne her, spesielt i beting kurvene å ha en god dag foran målet.

Sociedad nettverk gal

Real Sociedad er divisjonens toppscorer med 10 mål i sine 3 kamper. De var også sulten i flere uker, da de gjorde en dominerende retur til europeisk fotball med en 4-0 seier over Rosenborg i San Sebastian. Det betyr at de har scoret tre eller flere mål i alle fire av sine fire kamper denne sesongen, slik at de ikke kunne komme inn i kampen i bedre form.

Los Blancos har en stor ulempe

Los Blancos mangler Marcelo på nedleggelse, noe som kan la dem være sårbare i de områdene hvor Sociedad er sterk. Hvis de gjentar nivået de har vist i sine to siste kamper, hvor Zinedine Zidan menn har blitt holdt uavgjort mot begge Valencia-klubber, kan de være i store problemer her.

Beste betting sider lager tips på Real Sociedad Over 1,5 lagsmål, Real Sociedad Draw no Bet, og et spilltips på 2-1 Real Sociedad.