Odds tips 19/9, Serie A, Bologna – Inter Milan, 2

Inter Milan

Inter laget den viktigste signeringen

Til tross for å miste sine rivaler AC på overføringsmarkedet denne sesongen, må den smarteste signeringen til begge Milan-lagene være Luciano Spalletti. Den tidligere Roma-sjefen har hatt Inter å se veldig imponerende gjennom hele planen, og spillerne de signerte i sommer, skyter nå hardt etter et års oppvarming.

Inter har blandet seg rundt, og funnet den riktige måten å spille på

Inter har virkelig blandet ting opp til denne sesongen, etter å ha sparket av sesongen med en 3-0 seier over Fiorentina. Det var en enkel kamp, ​​og de var også sterke i sin 3-1-seier over Roma. De ble frustrert med SPAL og Crotone, men de vant de to kampene med 2-0. Denne turen til Bologna synes å være den samme.

Vertene vil ikke være for selvsikker i denne kampen fordi de var forferdelige mot Italias beste lag i fjor. De mistet hjemme mot alle Serie As topp åtte lag. Det skjemaet viser ingen tegn på å forsvinne heller, etter et 3-0 tap mot Napoli i sin siste kamp foran sine egne fans. Det etterlater Rossoblu med bare ett poeng hjem denne sesongen, som de mottok mot Torino, som avsluttet den niende sesongen.

Vi lager et odds tips på Inter Milan 2-0, og et spilltips på Milan for å vinne mot null.