Oddstips 1/10, Serie A, Atalanta – Juventus, 2

Juventus

Atalanta er sterk hjemme

Vertene er imponert hjemme og i European League denne sesongen, og de kan være det rette laget for å fullføre Juves store start på sesongen. De italienske mesterne har kommet inn i denne sesongen med et forbedret angrep, men med noen spørsmål om forsvaret, kan det føre til en kamp med mange mål.

Alle kampene med Paulo Dybala er sannsynlig å se noen mål da han leder måltavlen i Serie A. Argentineren er allerede på doble figurer denne sesongen, og han har scoret 12 mål i sine siste åtte Serie A-kamper. Den typen form har knyttet ham med store penger, men Juve vil beholde denne spilleren, og la han bli en av verdens beste. Tatt i betraktning hans utmerkede form, tror vi at han har en fantastisk verdi for et målspark.

Det burde være en støtende kamp

Atalanta har også litt problemer, og de kan forvente å plage dette Juve forsvaret. Mesterene vil savne minst to av sine tilbake fire, og det vil føre til noen problemer for dem i forsvaret. Atalanta scoret 89% av hjemmekampene sine i fjor, og de burde finne nettet oddsbonus i dag.

Vi lager tips på Juventus 3-2, og et odds tips på begge lagene gjør mål.