Odds tips 5/10, VM kvalifisering, England – Slovenia, 1

England

England burde føle seg trygg

Seger ville bety at de er i Russland neste sommer, mens de skal kvalifisere, selv om Skottland og Slovakia deler poengene i Glasgow. Selv om det fortsatt er stor tvil om Englands evne til å konkurrere med de beste lagene i verden, er de i en egen klasse i denne gruppen og burde ikke ha noe problem å sikre fortjenesten her.

Det er imidlertid lite sannsynlig at det vil være en stor margin. Slovenia er et funksjonelt lag, som nesten helt sikkert kommer med en veldig defensiv taktikk. Et poeng vil trolig holde dem i løpet av kvalifiseringen foran siste kampdag, og det er usannsynlig at de tar noen store muligheter for å jage et sjokk. 9 av de siste 10 spillene har produsert under 2,5 mål, så de er vanligvis ikke et lag involvert i spennende kamper.

Slovenia har en veldig god defensiv

Deres viktigste styrke er veldig mye i defensiv, og de har bare sluppet 3 mål i de siste 10 internasjonale kampene, så England må kanskje være tålmodig i dette. Mangel på kreativitet har vært et problem for England, men heldigvis for Gareth Southgate sine menn har de en av de beste angriperne i verdensfotballen.

Derfor er vi betting sider oddstips for at Harry Kane skal score hver gang han scoret 13 i sine siste 8 kamper for klubb og landslag, og et spilltips på England 2-0, samt England og under 2,5 mål.