Oddstips 6/10, VM kvalifiserer, Tyrkia – Island, 2

Turkiet

To lag med høye forhåpninger

Både Tyrkia og Island, som nå er skilt av bare to poeng, har fortsatt en sjanse til å fullføre i toppen. Som for dette spillet, er det tyrkerne som trenger å få mer, mens uavgjort for Island ville være ødeleggende, som de er nå på 16 poeng.

Det har ikke vært mye mellom disse to lagene i kvalifiseringen så langt, tyrkerne har sett OK ut fremover, men ikke så grell defensiv, spesielt borte fra hjemmet, mens det samme kan sies om Island. Men da de møttes i omvendt kamp, ​​spilte Island en veldig behagelig seier. Med dette i tankene er det vanskelig å huske at Island er litt dyrt på 16/5 med sin respektive form i det siste. Å støtte besøkende til å vinne en kamp på beste bettingside er trolig veien å gå.

Island spiller ikke de mest spennende kampene

I de siste kampene har Island ganske enkelt tilbudt seg svært lite i begge ender av planen. Fremover ser de ut til å være en større trussel enn tyrkerne, mens de også kan grave ned mer defensivt. I gjennomsnitt får Heimir Hallgrímssons menn både flere skudd og flere skudd på mål enn sine motstandere her.

Vi lager et spill tips på Island, og et odds tips på 1-0.