Oddstips 21/10, Serie A, Napoli – Inter Milan, 1

Enorme kamp

Den største Serie A-kampen i helgen bringer sammen de nåværende topp to på San Paolo. Napoli er det eneste laget i Europas seks store ligaer for å vinne 100% på dette sesongstadiet, og viser hvor bra starten har vært. De ser allerede ut til å slippe Champions League for å fullt ut fokusere på ære i hjemlandet, men hvor langt kan dette gå?

Napoli s 1-0 seier over Roma i forrige helg antydet at de er i god form for tittelen. Partenopei fikk stor ros fra Pep Guardiola denne uken, og viser hvor langt de har kommet som lag i det siste. Deres sammenstøt med andreplasserte Inter vil gi oss en anelse om hvor godt de nåværende lederne er utstyrt for tittelkonkurransen.

Det skal være spennende i offensiven

Det som gjør dette skuespillet enda mer spennende, er det offensive talentet på hver side. Lorenzo Insigne er en til å holde øye med Napoli, da han scoret syv mål i hans siste 12 i ligaen. Han er den rette mannen for denne store muligheten, og scoret i seieren over Inter denne siste sesongen. I mellomtiden har Inter Mauro Icardi scoret ni mål i åtte kamper denne sesongen. Etter sitt hat-trick mot AC Milan i helgen, går vi begge begge for å finne nettet her.

Vi spiller også et spilltips på Napoli 3-1, og et spilltips på Napoli og begge lagene gjør mål.