Hvordan du kan vinne på spill i 10 enkle trinn

Gambling er, i sin natur, en risiko-ridd måte å fylle din tid eller selv å prøve og tjene penger. Men, når det gjøres fornuftig, det kan også være en morsom og spennende tillegg til å se på sport.

Men hvordan gjør du det meste av innsatsen din? Hva er den beste måten å komme rundt bookies’ triks som prøver og dra deg gjennom sine dører?

Det handler om å finne den beste verdi for pengene. Enten det er de riktige prisene, de riktige markedene eller til og med den beste tiden å sette innsatsen din på, følg disse tipsene fra en ex-betting butikk ansatt og se om du kan få mest mulig ut av din gambling opplevelse.

1. Kjenn din sport innsiden ut

Det handler ikke bare om hvilke fotballag har vunnet sine seks siste kamper, men hvor godt de har virkelig spilte offensivt og defensivt. Var de flinke til å holde besittelse eller var de heldige?

Som tennisspiller er å ha en spyttet med treneren? Som golfspiller kan ha vunnet to majors denne sesongen, men hvor mye erfaring har han på en linksbane?

Dette er den slags detaljer som vil informere din betting og vil bedre forberede deg for å fange opp de rimelige markeder.

2. favoritt ikke alltid vinne

Dette synes opplagt å påpeke, men det er vanskelig for noen spillere å ignorere prisen bookies har gitt.

Et godt eksempel? Når Rafael Nadal tok på Fabio Fognini på Barcelona Åpne tilbake i April, bookmakere hadde Nadal som tung favoritt. Han var så kort som 1/10 med noen.

 tennis photo
På overflaten er dette fornuftig. Nadal er kongen av Clay og har vunnet denne svært turnering rekord åtte ganger.

Hva bookmakere hadde oversett var at Fognini hadde slått Nadal på grus bare noen måneder tidligere i ATP Rio De Janeiro. Kombiner dette med Fognini rekord på å slå ut topp frø og plutselig hans 8/1 pris ser svært attraktive.

Fognini fortsatte med å slå Nadal i strake sett.

3. Ikke bare holde oss til en bookmaker – shoppe rundt

Det er en stor vekt på merkelojalitet i betting virksomheten. Fordi det er en så konkurranseutsatt sektor, vil selskapene forsøke å lokke deg til å spille med dem og bare dem.

Hvorvidt dette er gjennom ulike lojalitetsprogrammer eller spesialtilbud i-butikk, er intensjonen det samme. Ikke la dem gjøre deg tror du ikke bør shoppe rundt. Bruk www.oddschecker.com å se hvilken bookmaker har den beste prisen for markedet du ønsker.

Sjekk tilbud tilgjengelig for bestemte spill. Den første målscorer markedet er en av de mest populære spillene i fotball og som et resultat, bookies alle har sin egen vri på det.

Betfred vil doble odds hvis spilleren scorer to ganger og diskant odds hvis han scorer en tredje gang.

Ladbrokes, på den annen side, vil doble odds hvis han scorer i løpet av 25 minutter, og du vil sannsynligvis finne at de fleste andre bookies har sin egen versjon for å prøve og komme deg gjennom sine dører i stedet for andres.

Din forskning skal fortelle deg hvilken av disse tilbudene de fleste vil passe deg for en gitt kamp. Vær fleksibel og være forberedt på å sette i beinet arbeidet.

4. Jo færre markeringer, jo bedre

Dette er noe som, selv om det virker som sunn fornuft, tippere glemmer hele tiden. Jo færre valg du inkluderer i din innsats, jo større sjanse har du stå å vinne.

Hvis du satser for å tjene penger tenke smått, ikke stor. Ett lag eller utvalg hvis du kan stake nok. Tre eller fire maksimum. Når du finner deg selv å sette at 20-fold akkumulator på, du virkelig er på cloud cuckoo land.

Bookies miste mesteparten av pengene sine fra singler. Et ekstremt eksempel ville være noen high-roller som kommer inn i en butikk og sette £ 10 000 på en 4/6 skudd.

Bare en enkelt på en odds-on pris, men butikken måtte omsetning £ 6666 for å dekke at utbetalingen alene.

Hvis du gjør nok forskning, bør du føle deg relativt trygg sette £ 5 eller £ 10 på en markering. Men tripler vanligvis tilby en anstendig avkastning hvis du virkelig vil ha en høyere utbetaling.

5. Unngå fristelsen av odds-på prisene

Hvis du finner deg selv desperat ønsker at lang-shot innsats på en lørdag ettermiddag, ikke pad ut akkumulator med odds-on valg. Du redusere sjansen for å vinne for nesten ingen ekstra penger.

Dette er virkelig lett å gjøre i tennis. Det er åpningsuken av en Grand Slam, og du ser de beste spillerne er alle trukket mot relative ukjente.

Det ville virke som en god idé å klumpe dem helt i en flere å prøve og vinne på våre betting sider noen enkle penger. Men dette ville være en feil.

Tennis er beryktet for å tilby forferdelige prisene på kamp-betting og slik at du kan sette verdenseliten i en ti-fold og fortsatt bare klarer å skrape avkastning på 3/1.

Er det virkelig verdt £ 10 til kun diskant pengene når en enkelt tap til en pris på 1/8 (for eksempel) vil resultere i hele innsatsen går ned? Sannsynligvis ikke.

Det ville være mer fornuftig å gjøre noen undersøkelser og finne en up-and-coming spiller som har en gunstig trekning og sikkerhetskopiere dem til en bedre pris.

6. Vurdere de mindre åpenbare markeder

Igjen, når du har gjort nok forskning, bør du vite at du er sporten godt nok til å finne bedre verdi i de hundrevis av andre markeder bookies ofrene.

Det er uten tvil en måte for våre bookmakers bare for å gi deg flere måter å gå ned, men du kan finne gode priser hvis du ser hardt nok.

fotball photoFor eksempel kan du ikke føler deg trygg sette Leicester City å slå Man City i akkumulator.

De er høyere enn dem i ligaen, men betyr det at de er et sterkere lag? Det er for fotball-sider for å diskutere.

Men bare en minimal mengde forskning viser at Jamie Vardy er ligaens toppscorer. Så satser på at han scorer når som helst er så trygg som spill kommer. Og på 7/5, det er ikke dårlig verdi heller.

7. Pass på at du forstår markedene

Mens vi er på temaet de mindre åpenbare markeder, hvis du gjør plukke en dunkel en, sørg for å sjekke vilkårene med spillbutikk ansatte.

En vanlig feil er det pause / fulltid bet vs vinner begge omgangene. Hvis du putter en HT / FT satse på, har laget ditt bare for å vinne på halv tid, og deretter vinne kampen.

Hvis du sikkerhets ditt lag vinner begge omgangene, satser du på dem for å vinne den første halvdelen og den andre halvparten separat. Laget må score flere mål enn motstanderen i begge omganger for å vinne innsatsen din.

Det er en subtil forskjell, men frustrerende for tippere som kommer ønsker å samle gevinster når de er laget ledet 2-1 til pause og vant kampen 2-1. Den andre halvparten poengsum må ha vært 0-0 og så innsatsen går ned.

8. Ikke satse med hjertet

Du kan virkelig ønsker ditt lag å vinne. Du vil ha det så dårlig du begynner å overbevise deg selv det er mulig. Før du vet ordet av det, tror du det så mye at du har satt penger på den.

Og bookies elsker det fordi hver uke de vil rive den i fra alle fans hjem villig sine snart å bli henvist lag å slå tabell ledere.

fotball photo

Prøv ikke å sikkerhetskopiere ditt eget lag (Bilde: Stu Forster / Getty Images)

Tilsvarende unngå viktige hendelser som derby spill. Den uforutsigbare elementet er forstørret fordi det er mer på spill, og spillerne kan heve seg for den ekstra grad av ære og stolthet.

Hvis du må satse på disse hendelsene, vurdere de andre markedene. De sannsynligvis ikke vil slå tabell ledere, men de kunne få et mål? Resultat og begge lag scorer kan være en mer fornuftig bet.

9. Velg din øyeblikk

Det er vanskelig å finne riktig tidspunkt å plassere innsatsen fordi, i motsetning til med hesteveddeløp, er det ikke ‘beste odds garantert’ på sportsspill, men det er vanligvis best å gjøre det på dagen.

Men de fleste bookies vil øke prisene eller har spesielle tilbud foran et populært arrangement.

Noen vil gjøre dette for hele dagen for selve arrangementet. Andre vil øke en pris for en bestemt periode på tilfeldige punkter betyr mindre du tilbringe dagen i butikken, vil du bare kommer over disse ved en tilfeldighet.

Hvis det er et spesielt populært arrangement, vil bookies nesten helt sikkert være fremme det med tilbud utformet for å overtale deg til å del med dine penger.

Det kan bety penger tilbake som en gratis innsats hvis favoritt score først i en fotball ligaen.

Det kan også bety at en butikk kan øke prisen på en spiller å score når som helst fra EVS til 6/5 mellom 24:00-15:00, for eksempel.

10. Det lønner seg å følge mindre populære idrettene

Som bookmakere prøver og tilby flere og flere måter for oss å overlate våre penger, de er alltid å utvide listen over idretter og markeder de dekker.

Det betyr utvilsomt at de dekker sport de kanskje ikke vet så mye om som de ønsker.

Et godt eksempel er MMA. Sporten av mixed martial arts er på vei oppover, og slik at vi får stadig mer dekning og mer informasjon om konkurrenter.

mma photo
Når verden bantamvekt mester, Ronda Rousey, gikk inn i Octagon på UFC193, hun var tung favoritt og hennes motstander Holly Holm var ute så langt som 9/1 tidlig og fortsatt 6/1 da kampen kom i gang.

Men hvorfor var Rousey på så kort pris? Holm er en bokseverdensmesteren mens Rousey slående er noe mangler. Rousey styrke var hennes judo, men Holm hadde forsvart 100% av takedowns går inn i denne bettingselskaper kampen.

Det ble aldri kommer til å være så entydige som alle trodde, og noen reell titt på statistikken i forkant av arrangementet antydet at 6/1 var utrolig verdi.

Ikke bare gjorde Holm går på å vinne kampen, men hun KO’d mesteren på bare to runder.

Hvis det var en uslåelig formel, ville bookies snart gå ut av business, og vi vil alle bli millionærer.

Alle vil ha gode dager og dårlige dager, men følger disse tipsene, og du bør snart være i stand til å oppdage de beste verdien spill tilgjengelig, og forhåpentligvis høste gevinsten!