Oddstips 14/10, Premier League, Liverpool – Manchester United, x

Liverpool har ikke levd opp til sprøytenarkomanen

Liverpool fans hadde høye forventninger i 2017/18 sesongen med retur av skadde Sadio Mane og ankomsten av Mohamed Salah, for ikke å nevne at de beholdt Phillipe Coutinho, til tross for høy etterspørsel. Men så langt har deres høye forhåpninger ikke blitt møtt, og det ser allerede ut som en overveldende Premier League sesong er i horisonten.

Før den internasjonale pause spilte de 1-1 mot Newcastle for å fortsette sin periode med dårlig form. Anfield-laget har nå vunnet en av sine siste syv kamper i alle konkurranser, med fire tapte og to tap. Samlet denne sesongen, de har vunnet fem, spilte fem beseiret og tapte to, og er ute av liga lag, og i dårlig posisjon i sin Champions League-gruppe.

United har dominert

Manchester United vil dra nytte av muligheten til å dra nytte av dette også, og de har definitivt brannmakt som trengs for å gjøre det. De besøkende har scoret store 32 mål i sine ti rase kamper så langt denne sesongen, hvor de ikke klarte å score i noen av dem, og hvor de vant alle, men en av dem.

Sikkert, deres liste over inventar har ikke blitt fylt med tøffe kamper, men det har vært en veldig imponerende start på sesongen som har forlatt dem på 2. plass i Premier League, og på toppen av Champions League-gruppen.

Liverpool er fortsatt et vanskelig lag å slå, og deres tre siste kamper på Anfield har sluttet å trekke, så det er det vi gjør i dag.

Vi lager også en spilltips på begge lag, og et oddstips på 2-2.