Odds tips 14/10, La Liga, Atletico Madrid – Barcelona, 2

Ekstremt viktig kamp for atletikk

Dette er den største kampen for sesongen så langt i La Liga, spesielt hvis du er en fan av Atletico Madrid. De har rett og slett ikke råd til å tape dette hvis de skal betraktes som ekte tittelutfordrere. Men når Barcelona spiller veldig bra, og vanligvis setter pris på sine reiser mot Atleti i La Liga, ser verdien ut for å være sammen med de besøkende her.

Siden tapet i den spanske Super Cup og når de har sett Real Madrid sin form i det siste, har Barcelona vunnet 9 rase vinner i alle konkurranser. De har vært veldig gode i begge ender av planen i den perioden, med kun 2 mål påmeldt og 27 poeng. Det har vært nok av distraksjoner utenfor banen, og de spilte bak lukkede dører siste tiden, men de har opprettholdt en forretningsmessig tilnærming, og vil være sikre på å få jobben gjort her.

Messi dominerer

Leo Messis sensasjonelle form har utvilsomt vært en viktig årsak til deres suksess. Selv med sine svært høye krav representerer 14 mål i 9 kamper for klubb og land utrolig god form. He-krysskoblet 11 ligamål allerede denne sesongen, fem flere enn noen annen spiller i Spanias øverste divisjon, og vi Rekar Leo Messi å score når som helst.

Vi lager også et spill tips på Barcelona 2-1, og et spill tips på Barcelona Draw No Bet.