Oddstips 15/10, Serie A, Inter Milan – AC Milan, 1

Stor helg i Serie A

Serie A har ingen mangel på store kamper i helgen, men søndag kveld er Milan derby sannsynligvis den største. Disse to lagene møter etter å ha startet sesongen full av håp, med begge som strever etter å jobbe tilbake til den store scenen. Disse to er i konflikt med hverandre for en topp fire finish og en retur til Champions League, men hvem vinner første sesongens Milano derby?

AC har vært litt skuffende

Mens sommeren ble sett på som en stor suksess med de store utgiftene som ble utgitt av AC Milan, er Inter en bedre start. Deres mangel på overføringsaktivitet har gitt dem en solid tropp, nå under ledelse av en av de beste lederne i ligaen. I mellomtiden er Rossoneri desperat etter å finne sin egen langsiktige sjef.

Vincenzo Montella ser ut som en feil for AC Milan, med stor offentlig kritikk fra styret. Teamet hans har vært skuffende for sine sommerkostnader, noe som er forståelig med tanke på at de jobber med et helt nytt lag. Det har ikke vært noe problem å bekjempe svake lag i Europa og møte Italias kamplag, men de har store problemer med større, mer organiserte klubber.

Vi lager et oddstips på Inter Milan 2-0, og et spilltips på Inter Milan -1 Handicap.