GLORY 40 Prediction: Vil Marcus Få Revenge vs. Wilnis?

mma photo

GLORY 40 (lørdag 29 april, i København, 15:30 ET) vil sette de beste middleweights i kickboksing på sentrum scene, som mester Jason “Psycho” Wilnis (30-6-1, 8 KO) beskytter mot sin tittel skjemaer mester Simon “en” Marcus (45-3-2, 24 KO). Vinneren vil ikke måtte vente lenge for å lære sin neste motstander; Kortet har også en fire-manns mellomvekt turneringen som vil avgjøre hvem som er neste i kø for et skudd på beltet.

Wilnis og Marcus har møtt to ganger tidligere. Marcus vant den første kampen på GLORY 20 (april 2015), men deretter mistet sin tittel Når Wilnis slå ham i sjokkerende mote på GLORY 33 (september 2016). Den kommende gummi kampen vil enten sette rivaliseringen til sengs eller bare helle mer bensin på bålet.

Også på kortet er en certaine crowd-pleaser som ser danske lettvekts Niclas “The destroyer” Larsen (40-7-1, 20 KO) som ønsker å holde sin to-kamp seiersrekke i live beste bettingside mot alltid farlig Sitmonchai. Larsen er verdt prisen for opptak som han er en av de mest spennende og uortodokse jagerfly på planeten. Det vil være interessant hva han gjør mot en ung og talentfull Sitmonchai.

Den mellomvekt turneringen vil pit brasilianske bråkmaker Alex “Po Atan” Pereira (20-5, 11 KO) mot Sveriges Burim Frame (30-12-1, 14 KO) i en semifinale og tunisiske nederlandsk-Yousri Belgaroui (20- 3, 10 KO) mot Agron Preteni (20-4-1, 5 KO) av Kroatia i den andre.

GLORY 40 Fight kort

Mellom Verden Tittel Overskrift Bout: Jason Wilnis Vs. Simon Marcus Lett Co-Overskrift Bout: Niclas Larsen vs. Yodkhunpon (Sitmonchai) Mellom Tournament finalen Bout: Vinner av Bout A vs. Vinner av Bout B Mellom Tournament Semifinale Bout B: Alex Pereira vs. Burim Rama Mellom Tournament Semifinale Bout A: Yousri Belgaroui Vs. Agron Preteni

Tidligere på kvelden, kan GLORY 40 SuperFight serien sees på UFC Fight Pass (13:00 ET). Mye av dette kortet har ennå ikke satt, men vi vet at det vil presentere en lys tungvektstittelen bout pluss flere av organisasjonens øverste talent, inkludert dansk lett Mohammed “The Desert Storm” El-Mir (113-22, 33 KO).

Som jeg gjorde med  GLORY 39 , her er hvordan jeg ser den viktigste hendelsen i kveld spille ut.

GLORY 39 Preview: Vil Doumbé Forsvar Tittel vs Kongolo?

LES MER

Jason Wilnis (30-6-1, 8 KO) vs. Simon Marcus (45-3-2, 24 KO)

Den siste gangen disse to squared off var tilbake på GLORY 33 når Wilnis kom tilbake etter to tøffe tidlige rundene å score et tredje runde TKO.

Kampen var ikke uten kontroverser. Marcus fikk det beste ut av det nederlandske mellom Frem mot slutten av den andre Når Marcus startet showboating i hjørnet. Han tillot Wilnis å treffe ham, men så ikke ut til å være i noen form for utrydningstruet da han trakk av slag i en cocky mote. Men inhabil dommer tildelt et fantom knockdown for Wilnis og mystisk ga Marcus en stående åtte-count som ikke saker under Glory regler.

Det var et stort poeng å gi til Wilnis, og det led til Marcus går inn i tredje runde sint og innfallsvinkler, som til slutt førte til hans ulykke. I stedet for å fortsette å kjempe smart, den 30 år gamle tillatt hans følelser for å få bedre av ham. Wilnis var i stand til å lande noen rene skudd, og scoret tre knockdowns, en dommer stans, og et skinnende nytt belte.

Det var en scene drastisk forskjellig fra den første bout mellom de to på GLORY 20 mellomvekt turneringen. Marcus dominert og vunnet av vedtaket. Ta dette resultatet med en klype salt, men som Wilnis klart hadde ikke fullt restituert fra sin semifinale krig med Alex Pereira.

I gummi kampen, vil både jagerfly føler at de har noe å bevise.

Hvordan Wilnis kan vinne

I sin last kampen, Marcus var i stand til å holde sin avstand ved å kaste mye igjen spark og knær til kroppen som bremset ned Wilnis’ videre fremdriften. Wilnis liker å bruke en høy-vakt forsvar som forlater kroppen hans åpen for streik. Hvis han fortsetter å tillate Marcus kaste lave kombinasjoner, han kommer til å bli dominert.

Wilnis er bedre bokser, men Marcus treffer hardere og generert mye fart og aggresjon til sine kamper. Hvis Wilnis kommer til å holde beltet, vil han trenge å Counter-Strike effektivt og plukke sine flekker. I stedet for bare å kaste enkelt jabs, må han begynne å kaste 2, 3 kombinasjoner og avslutt med ben spark å bremse ned Marcus.

Hvordan Marcus kan vinne

Selvfølgelig, nøkkelen for den kanadiske spissen er å holde fatningen, holde seg til gameplan, og for Guds skyld stopp showboating. Han vant forrige kamp, ​​og gjorde en god jobb med å blande opp sin streik og holde Wilnis av balanse. Gjør mer av det samme vil gi ham en god sjanse til å tjene sin tittel tilbake.

Forutsigelse

Marcus lært en verdifull lekse på GLORY 33 og kommer inn i denne kampen med en chip på skulderen hans. Wilnis sjokkerte kickboksing verden da han vant mellomvekt tittelen, men Marcus slå seg effektivt. Han vil ikke gjøre det samme en gang til. Med mindre Wilnis har noen nye fasetter til spillet sitt, ser jeg ikke ham banket av større, sterkere Marcus igjen.

Pengene spill på oddstips her er å rulle med Marcus.