MMA Odds: En nærmere titt på UFC 210 undercard

mma photoVi har allerede forhåndsvist headliners for UFC 210 , men hva med resten av hovedkortet?

Det er ikke akkurat et stablet undercard og så langt som UFC pay-per-view hendelser går, har kampanjen sett bedre dager. Men det er noen interessante match-ups for å se dette lørdag (08.04).

La oss ta en nærmere titt på hva som kommer.

UFC 210 er om hevn og Redemption

LES MER

Will Brooks (-357) vs. Charles Oliveira (273)

Will Brooks (19-2) mistet sin siste kamp til Alex Oliveira, og vil nå møte Charles Oliveira (21-7) for hans neste bout. Før tapet, var han på en ni-kamp seier strek. Imidlertid vil dette være bare hans tredje kamp i UFC.

Etter gjentatte ganger manglende vekt på fjærvekt, har Oliveira besluttet (eller ble tvunget) til å gjøre spranget til lette. Siden han begynte i UFC, han tapte vekt totalt fire ganger. Han har også mistet tre av sine fire siste kamper, inkludert to store tap i hendene på Anthony Pettis og Max Holloway.

Oliveira kan ha en enklere tid å lage vekt på lett, men han kan ikke være godt rustet til å håndtere divisjon.

Plukk: Will Brooks (-357)


Thiago Alves (182) vs Patrick Cote (-227)

Sammen Thiago Alves (21-11) og Patrick Cote (23-10) har en kombinert 65 profesjonelle kamper til sitt navn. UFC 210 setter de to MMA veteranene mot hverandre. Opprinnelig ble bout ment å være mellom Alves og Jake Ellenberger, men den kampen uteble, så UFC signert Cote stedet.

Cote tjent en tittel skutt mot Anderson Silva tilbake i 2008, men 37 år gammel, er den kanadiske godt forbi sin beste alder. Den tidligere MFC og TKO mellomvekt mester er definitivt på halen slutten av sin karriere.

Alves er ikke akkurat i topp form, enten, skjønt. Som Cote, hans beste dager er bak ham. Han landet en tittel skutt mot Georges St-Pierre i 2009, men siden da har bare vunnet fire av sine ti siste kamper.

Begge jagerfly har sett bedre dager, men jeg tror Cote har en litt bedre sjanse i denne kampen.

Plukk: Patrick Cote (-227)


Cynthia Calvillo (-235) vs. Pearl Gonzalez (185)

Cynthia Calvillo (4-0) gjorde sin UFC debut på UFC 209, akseptere en kamp mot Amanda Cooper på ti dagers varsel. Av de to, Cooper var de mer erfarne og etablerte fighter og beste bettingside, men Calvillo gjort lett arbeid av henne med en første runde innlevering.

Nå, 35 dager senere er hun tilbake for å ta på Pearl Gonzalez (6-1), som gjør henne UFC debut. Gonzalez er en talentfull grappler, men hennes seire har alle vært på lavere-lags organisasjoner som Xplode og HFK.

Calvillo kjemper under ledelse av den beryktede teamet Alpha Male og Viste frem noen svært kreative jiu-jitsu i sin last bout. Hun definitivt står bedre sjanse i denne kampen.