UFC Odds: Fra MMA Til WWE

wwe photo

Gjennom årene har vi sett noen profesjonelle brytere overgang – eller forsøk på  å gå over – til MMA. Når CM Punk besluttet å dyppe tærne inn i MMA farvann, ble han utslettet av en up-and-comer og han har ikke blitt hørt fra hans siden. Brock Lesnar, på den annen side, tatt spranget fra pro wrestling til UFC og vant tungvektstittelen.

Hva er mindre vanlig er for UFC jagerfly for å gå over til pro bryting. Men det er alt satt til å endre. MMA jagerfly er begynt å spire ut og det er bare et spørsmål om tid før vi ser en UFC stjerne inn i kvadratet sirkelen.

Hvem vil være først til å gjøre spranget? Her er mine beste plukker.

UFC 210 er om hevn og Redemption


Odds på neste MMA fighter til å delta i WWE

Ronda Rousey: 4/1

Ronda Rousey sin MMA karriere er i ulage etter at hun satset alt på hennes comeback mot Amanda Nunes, bare for å ha kampen stoppet i åpnings sekunder. Men hennes ansatte brannen er fortsatt sterk. Hun har allerede et ferdig persona pro bryting, pluss en fanbase thatwill følger henne uansett hvor hun går.

Hun gjorde en opptreden på WrestleMania 31 i fjor sammen med The Rock, og det synes hun allerede har et knep for utførelsen aspekt av sporten.

Paige VanZant: 4/1

Paige VanZant har fått enormt mye oppmerksomhet, men hennes nivå av eksponering ikke helt matche hennes kampevne. Til tross for hennes middelmådig kamp posten, hun fikk massevis av medieoppmerksomhet og har blitt presentert som den nye kvinnelige ansiktet av UFC. Hun har vært en konkurrent på Dancing with the Stars , vil snart bli å konkurrere i matlaging show Hakket, og selv har en memoir i verk.

Hennes utstråling og atle kan være bedre og beste bettingside egnet til pro bryting enn MMA, og det er trolig mer penger der for henne uansett.

Chael Sonnen: 17/3

Sonnen er i dag en kamp i sin multi-kamp kontrakt med Bellator. Når denne kontrakten utløper, vil han sannsynligvis forlate sporten for godt. Etter 45 profesjonelle kamper, den 39 år gamle veteran sannsynligvis ikke vil være i stand til å ta mye mer skade.

Han er en livslang pro bryting vifte med en forkjærlighet for søppel snakker. Han brakte WWE-stil showmanship til UFC, så pro-wrestling ville være en naturlig tilpasning for American Gangster.

Sage Northcutt: 91/9

For en stund, ble UFC grooming Northcutt å være sin neste poster. Men hans evne ikke helt lever opp til hypen. Det er bare et spørsmål om tid før UFC forlater ham for en annen ung, all-amerikansk jagerfly. Hans sunn, familievennlig persona er perfekt for denne mer PG æra av WWE. Han ville gjøre for en flott John Cena-type karakter.

Conor McGregor: 65/1

Uansett hva McGregor velger å gjøre, vil fans betale for å se. Hans holdning og outspokenness gjøre ham til en perfekt passform for WWE, men med så mange alternativer tilgjengelige for ham, er det lite sannsynlig at han vil velge å gå inn i verden av pro wrestling når som helst snart.

Han har to UFC tittel belter rundt livet og et mulig boksekamp mot Floyd Mayweather i verk, så han har allerede fått nok på sin plate. Men hvis det lukrative Mayweather kampen ikke materialisere og WWE er å sette deigen på bordet, kan ire følge pengene.