Uke 1 NFL Picks: New England Patriots vs Tennessee Titans

Pats vil se til å glemme deres siste Super Bowl tap ved å slå opp Tennesee Titans, dette søndag klokken 13:00 ET på LP Field.

Linjen har Pats -6 favoritter over titaner; men det kan være en vaklende spill for New England.

The Patriots offensive linjen vil være han deres største spørsmålstegn som de mistet to veteraner sentrale aktører i offseason, men også, Titans lagt Kamerom Wembly til sin roster å jag passer oftere.

“Jeg ærlig talt ikke tenke på i fjor mye,” Brady sa. “Dette er et helt annet lag, og vi er i en annen situasjon. Du må gå ut her og fastslå hva dette laget kommer til å være alt om.”

Brandon

Brady vil ha et nytt leketøy å kaste ballen til som Brandon Lloyd signert med Pats under offseason. “Vi utvikler som et lovbrudd, og vi prøver å integrere så mye av kjører spillet og passerer hvalbåter som mulig,” sier Lloyd, som hadde 966 mottaks yards sist sesong med Denver og St. Louis.

“Vi har nok av spillere som kan gjøre et bidrag på krenkelser,” sier McDaniels. “Forhåpentligvis hver ferdighet spiller som spiller i spillet har en mulighet til å NFL video gjøre noen spiller for oss, enten det er i back eller tight end eller på mottakere posisjon.

For the Titans, er ideen å lage Brady ubehagelig, men også utvikle Jake Locker som vil være på sin første karriere start på LP Field.

“Du får en tillit går,” andre-års trener Mike Munchak sa preseason. “Du begynner å få en tillit går i hverandre. For meg, når du spiller et spill det spiller ingen rolle. Det handler om å spille ditt beste. Jeg tror våre gutter nærmet det på den måten i preseason at vi trengte å etablere en identitet litt mer at vi kan gå og gjøre dem slags skuespill.”

Plukk: New England -6.