NBA Bet On The Series: Oklahoma City Thunder vs Spurs

To lag som virker så like at i noen tilfeller forvirrende, og som har omfavnet offensiv basketball tross sin historie hevder en forsvars første mantra, sammenstøt i den vestlige Conference Finals som Oklahoma City Thunder og San Antonio Spurs lete etter en plass i NBA-finalen.

Spurs avsluttet sesongen som den mest scorende laget i ligaen; andre stedet var for Thunder, så du kan ha en god grunn til å forvente noen fyrverkeri i serien. Merkelig nok, San Antonio vant sine fire ringene under trener Gregg Popovich med defensive tenkende lag, og OKC eier (Clay Bennett), daglig leder (Sam Presti) og assistent GM (Rob Hennigan) alle var med Spurs på et tidspunkt i disse vinner .

Nå, for å gjøre det enda mer skremmende, alle holder å si James Harden og Manu Ginobili er samme person, du vet, venstrehendt sjette, men i stand til å kjøre den straffbare handlingen til tross for å ha en sekundær personell rundt dem. Selvfølgelig er Manu Ginobili et par skritt over på grunn av hans Hall Of Fame status, men Harden ser ut som han er klar til å gjøre sin egen historie.

Her er den vanskelige delen for Thunder; de mistet to av de tre spillene de spilte mot San Antonio; i alle av dem, Manu Ginobili var ikke tilgjengelig.

Nå her er statistikken som vil gi deg en idé om hvilken side du bør velge å være i NBA Finals: Spurs har 18 strake seirer, og har ikke tapt siden 11 april, men de er også 32- 3 i sin fortid 35 spill. Nøkkelen stat er at de er 24-3 i sine siste 27 road spill, med to av tre nederlag kommer da de bestemte seg for å hvile sine forretter.

Kanskje den mest imponerende: i de siste 47 spillene Tony Parker spilt, de er 43-4. Må jeg har å si mer?