Champions League Picks – CFR Cluj-Napoca vs Manchester United

Etter et uventet tap hjemme mot Totenham, må Manchester United å være tilbake til sine toppform for Deres UEFA Champions League matchup i Romania, mot CFR Cluj-Napoca, dette tirsdag på 14:45 pm ET.

manchester photo

Manchester har i lang tid ikke å spille god fotball, men de ble overrasket av Spurs på lørdag i 2-3 tap hjemme. Gareth Bale var ustoppelig og viste hvordan USA mangler ideer offensivt til tider.

“Vi tapte det første målet ved å ikke forsvare riktig,” sier trener Uniteds Alex Ferguson. “De fikk en heldig pause når ballen kom av Jonny Evans, likevel, kan du ikke tillate at venstrebacken å komme så langt som det.

“Det var en dårlig start, og fra da av var vi i motvind før pause kom og vi var i stand endre ting litt”.

“Vi var strålende i andre omgang, virkelig uheldig, traff stolpen, traff tverr baller egge klart. Vi dominerte det,”sa han. “Det var en fantastisk ytelse. Takk og lov er jeg i stand til å si at etter å ha sett første halvdel”.

United slo Galatasaray 1-0 på Old Trafford, men som jeg nevnte; De ser ikke bra ut. Cluj derimot knuste Braga 0-2 i Portugal og overrasket alle.

Jeg ville ikke være en overraskelse beste bettingside på nett hvis Cluj opprørt Manchester United; forresten, er den engelske spiller. Husk at dette er en gruppespillet kamp, ​​og sist sesong, ‘Red Devils’ ikke kvalifisere seg til andre runde.

Cluj er oppført 400, Manchester United -160 og uavgjort er 270.