Fotball Odds AC Milan vs Cagliari

AC Milan må unngå en annen tap i den italienske Serie A ellers Deres nåværende trener Massimiliano Allegri vil be sekk. Den “Rossoneri” vil møte Cagliari dette onsdag kl 14:45 pm ET på San Siro stadion.

milan photo AC Milan tips tapte for Udinese sist helg, deres andre tap for sesongen; faktisk, de har ikke vunnet en eneste kamp hjemme ennå i år.

“` Jeg tror resultatene var der i Udine. `Den ånd som vi nærmet spillet var den rette, og i første halvår hadde vi flere muligheter enn dem, men ikke sette dem bort. Det vi trenger å gjøre er å bli mer kliniske foran mål og unngå å miste konsentrasjonen i forsvar”, sa Allegri til ACMilan.com nettstedet.

“Men jeg kan se at vi jobber hardt, ønsker vi å forbedre dag for dag og sette alt rett”.

Milan har ikke funnet rytmen, eller en kreativ midtbane å spille offensiv fotball på beste betting sider. De er en rot som treneren er i ferd med å bli brann og mange av spillerne ikke engang ønsker å spille i klubben.

Cagliari er ikke et flott team enten; de har bare to poeng av 12 mulige, og kjemper for å unngå å bli den verste troppen i Italia.

“Cagliari? Vi bare konsentrere seg om å forbedre saker i huset. Vi vokser i tillit”, sa Milan-spissen El Shaarawy. “Vi vet at vi er en sterk tropp som kan gjøre store ting, så la oss holde troen fremover”.

Ta AC Milan til knapt vinne 1-0.