Yggdrasil er enig Pinnacle avtale

Yggdrasil Gaming har inngått en avtale om å levere Pinnacle med sitt innhold og salgsfremmende verktøy.

Avtalen med online gaming operatøren vil se populære Yggdrasil titler, for eksempel Jungle Bøker og Pumpkin Smash, gjort tilgjengelig for sine kunder for første gang.

For å bidra til å støtte og fremme sporene Pinnacle vil bli gitt tilgang til øke, sin samling av i spillet salgsfremmende verktøy, og Brag, en sosial deling verktøy.

Fredrik Elmqvist, administrerende direktør i Yggdrasil , sa: “I det som fortsatt er en relativt ung næring, har Pinnacle kunnet tilby verdensklasse online gaming til sine kunder for nesten 20 år. Det har en lojal tilhengerskare av dedikerte spillere som vi er sikre på vil nyte Yggdrasil titler.

“Dette er den siste store kommersielle signering for Yggdrasil, som vi fortsetter å legge skala til virksomheten og inn i neste fase av vår utvikling.”

Paris Smith, administrerende direktør i Pinnacle , la til: “I et svært konkurranseutsatt sektor, innholdet er konge, og det er viktig at vi legger til spill fra øverste utviklere som Yggdrasil.

“Yggdrasil slots er umiddelbart gjenkjennelig, men det har virkelig imponert oss er arsenal av salgsfremmende verktøy som hjelper oss med å øke oppbevaring og engasjement.”

Dette følger nyheten om betting sider her ny tilsvarende kobling opp med Jackpotjoy Gruppe merker Vera & John og Inter, slik at selskapet kan gå inn i det danske markedet for første gang som et resultat.