Premier League Picks Manchester City vs Arsenal

Manchester City klarte ikke å ta poeng fra Madrid i UEFA Champions League på tirsdag, til tross for de var opp i resultattavlen med bare 10 minutter på klokken. Medborger- vil møte Arsenal på søndag ute etter å vinne i EPL.

“I to år var vi det beste forsvaret i Premier League, sa trener Robert Mancini.

‘I år har vi vært gjennomsnittlig. Sannsynligvis det store problemet var at vi ikke fikk til å fungere i pre-season. Siden da vi mistet noen spillere, og har hatt et internasjonalt pause. Men hvis vi skal bli bedre, må vi arbeide’.

City vil prøve å ta bort fra Arsenal ballen, men de vil også se for å unngå de ‘Gunners’ sterke raske kontringer.

“Arsenal er veldig sterk på kontringer, sa Mancini.

‘Jeg så kampen mot Liverpool på TV, og de spilte veldig bra. De har to viktige spillere, Cazorla og Podolski, som er veldig god og Johan Djourou kanskje. Han fikk ikke ballen, men han er en god spiller.

‘Vi bør ta hensyn fordi deres motangrep vil være svært sterk’.

Arsenal spiller rask og med rytme, men de har ikke mye erfaring spillerne på deres liste. Jeg har ingen tvil om begjær og sult troppen min. Vi vil bare fortelle deg hvor sterke vi er i øyeblikket, sier Arsenal-sjef Arsene Wenger.

Husk, de regjerende mesterne, Manchester City, har vunnet 29 og tapt ingen av sine siste 31 Premier League-hjemmekamper.

Arsenal, på den annen side, har bare tapt en av sine siste 10 Premier League-bortekamper.