NBA Bet On The Series: Celtics vs Heat Eastern Conference Finals

Miami Heat vil prøve å forsvare sin Eastern Conference tittelen mot det siste laget fra Østen som vant en NBA Championship, Boston Celtics. Hvordan denne serien kan spille ut? Det er hva spill er for, men la ha det litt gøy å gjette. Celtics slo varmen i to av tre kamper de spilte denne sesongen, inkludert de to siste kampene var Boston holdt Miami til sitt laveste scoring spillet av sesongen med 66 poeng i sitt siste møte, men enda viktigere, i forrige duell, Celtics scoret 115 til å legge de mest scoring poeng av alle lag til Heat i år.

Celtics og Boston

I mitt sinn, Celtics har respekt for Heat, men de er langt unna å ha frykt. På begge disse spillene som er nevnt ovenfor, Boston viste mye sprade og synes klar til å avslutte alle samtaler om hvordan varmen var det beste laget i Østen langt. Hvis Boston kommer denne serien med at sprade og seighet, vil de tjene en mer og kanskje siste kjøring av gamle Big 3 til NBA-finalen.

To spillere som kanskje ikke få en innvirkning for denne serien er Chris Bosh for Heat, skadet med et anstrengt abdominal muskel, og Avery Bradley for Boston, som hadde en sesong slutter skulder separasjon.

Hvilket lag tap mer med hver skade? Min gjetning tro det eller ei, er Boston. Bradley var den beste forsvareren på at lineup, og han kunne bevoktet noen av perimeter spillere; Lebron eller Wade, you name it, men uten ham på banen James og Wade kunne fine rytmen mot en langsom perimeter forsvar fra Celtics, spesielt med Bosh ut.

De fleste mennesker liker varmen fordi de tror Chris Bosh kan være klar til å spille snart mer betting sider her, men jeg tar Celtics for hele faktum at de synes å ha ingen frykt mot denne Miami Heat. Hvis du tar Boston for å vinne serien, ta dem på seks kamper.